Η πρώτη σας επιλογή – Τώρα σε μια μοναδική προσφορά από 01/09/2019 έως 31/12/2019

Η κάμερα θερμικής απεικόνισης Testo 868 είναι μοναδική στην κατηγορία της – και τώρα τη βρίσκετε με έκπτωση 300 € !
Η αξιολόγηση συστημάτων θέρμανσης, εγκαταστάσεων και κτιρίων πιο αποτελεσματική από ποτέ!


  • Υπέρυθρη ανάλυση 160 x 120 Pixel (με την testo SuperResolution 320 x 240 Pixel)
  • Ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • Αυτόματη αναγνώριση ζεστού και ψυχρού σημείου
  • testo ScaleAssist για συγκρίσιμες θερμικές εικόνες στην κτιριακή θερμογραφία
  • testo ε-Assist για τον αυτόματο προσδιορισμό του βαθμού εκπεμψιμότητας 

     

Συμβατή με την testo Thermography App για γρήγορες, συμπαγείς αναφορές που αποθηκεύονται και αποστέλλονται απευθείας με email. Η App προσφέρει χρήσιμα εργαλεία για γρήγορη ανάλυση επιτόπου - για παράδειγμα, για την εγγραφή πρόσθετων σημείων μέτρησης, που καθορίζουν την ανάπτυξη της θερμοκρασίας μέσω μιας γραμμής ή την προσθήκη σχολίων σε μια θερμική εικόνα. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε τις θερμικές εικόνες απευθείας στο smartphone / tablet σας και να το χρησιμοποιήσετε ως μια δεύτερη οθόνη.

 

testo

testo ε-Assist

Για ακριβείς θερμικές εικόνες, είναι σημαντικό να ορίσετε τον βαθμό εκπεμψιμότητας (ε) και την ανακλώμενη θερμοκρασία του αντικειμένου μέτρησης. Παλαιότερα, αυτό ήταν περίπλοκο, και σε σχέση με την ανακλώμενη θερμοκρασία, λιγότερο ακριβές. Αυτό αλλάζει με την testo ε-Assist: Απλά τοποθετήστε ένα από τα αυτοκόλλητα αναφοράς (ε-markers) στο αντικείμενο μέτρησης. Tο σύστημα θερμικής απεικόνισης αναγνωρίζει το αυτοκόλλητο, και καθορίζει τις δύο τιμές αυτόματα.

testo

testo ScaleAssist

Δεδομένου ότι η κλίμακα θερμοκρασίας και ο χρωματισμός των θερμικών εικόνων μπορούν να προσαρμοστούν μεμονωμένα, είναι πιθανό η θερμική συμπεριφορά ενός κτιρίου, για παράδειγμα, να ερμηνευτεί λανθασμένα. Η λειτουργία testo ScaleAssist λύνει αυτό το πρόβλημα ρυθμίζοντας την κατανομή χρώματος της κλίμακας στην εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία του αντικειμένου μέτρησης και τη διαφορά μεταξύ τους. Αυτό διασφαλίζει αντικειμενικά συγκρίσιμες και χωρίς σφάλματα θερμικές εικόνες.
 


Επιπλέον, μη ξεχνάτε την προσφορά του testo 300 LL με δώρο ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι SpeedE της Wiha. Δείτε το Promo Set που σας ταιριάζει εδώ.

testo

Σχετικά άρθρα
Δείτε όλες τις πληροφορίες και τα προϊόντα της προσφοράς

Έξυπνη και δικτυωμένη θερμογραφία.

Κωδικός: 0560 8681

Μείνετε σε επαφή μαζί μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ακολουθήστε μας στα Social Media

© 2016 VoulTherm | All rights reserved Designed + Developed by NetApps